Известие

Collapse
No announcement yet.

Леко потракване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега предии малко писах в една моя тема какво съм направил по въпроса тракането.Според мен това е от непоплътнени дюзи,т.е свалян дюзи и не подменени дихтунги.

Comment

именно или дюзите или щом пък и пуши много може и да е много лош чип...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        именно или дюзите или щом пък и пуши много може и да е много лош чип...
        А след като е дюза защо чатка само в движение от 1500 до към 2200 оборота и само след като е загряла колата ???

Comment

Първоначално публикувано от muro007 Покажи съобщение
          А след като е дюза защо чатка само в движение от 1500 до към 2200 оборота и само след като е загряла колата ???
          с какво масло я караш колата ? отделно точно при пълна газ може да не са добре стегнати дюзи имаше такива случаи... чува се като пукане
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

По сервизна книжка пише че е карана само със SELENIA WR такова сложих и аз пък дали е хубаво незнам!!! Отделно при мен не е пукане а нещо от сорта на чък чък чък и наи силно се чува примерно на 5та по нанагорнище на 1ва е наи слабо изразено а като работи на място вообще го няма ЩО Е ТО ????????? Хаиде някои маистор да се изкаже че ми умразна от тая дизелова голф 2ка

---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

По сервизна книжка пише че е карана само със SELENIA WR такова сложих и аз пък дали е хубаво незнам!!! Отделно при мен не е пукане а нещо от сорта на чък чък чък и наи силно се чува примерно на 5та по нанагорнище на 1ва е наи слабо изразено а като работи на място вообще го няма ЩО Е ТО ????????? Хаиде някои маистор да се изкаже че ми умразна от тая дизелова голф 2ка кажете как сам да си проверя дюзите не се ли продава някакъв ремонтен комплект

---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:49 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            с какво масло я караш колата ? отделно точно при пълна газ може да не са добре стегнати дюзи имаше такива случаи... чува се като пукане
            По сервизна книжка пише че е карана само със SELENIA WR такова сложих и аз пък дали е хубаво незнам!!! Отделно при мен не е пукане а нещо от сорта на чък чък чък и наи силно се чува примерно на 5та по нанагорнище на 1ва е наи слабо изразено а като работи на място вообще го няма ЩО Е ТО ????????? Хаиде някои маистор да се изкаже че ми умразна от тая дизелова голф 2ка кажете как сам да си проверя дюзите не се ли продава някакъв ремонтен комплект

Comment

туй чък чък може да е строшен повдигач... и клапана да се удря, един голф тди така беше станал...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

При мене е нещо като аванс,чувал съм го и при други дизели това тракане или чаткане.Аз сменях дихтунги и в момента е съвсем слабо,даже на 1500 об. го няма вече а се чува в още по ниските обороти и то само на студено.

Comment

Working...
                X