Колега предии малко писах в една моя тема какво съм направил по въпроса тракането.Според мен това е от непоплътнени дюзи,т.е свалян дюзи и не подменени дихтунги.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Леко потракване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеименно или дюзите или щом пък и пуши много може и да е много лош чип...???
Comment
-
Първоначално публикувано от muro007 Покажи съобщениеА след като е дюза защо чатка само в движение от 1500 до към 2200 оборота и само след като е загряла колата???
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
По сервизна книжка пише че е карана само със SELENIA WR такова сложих и аз пък дали е хубаво незнам!!! Отделно при мен не е пукане а нещо от сорта на чък чък чък и наи силно се чува примерно на 5та по нанагорнище на 1ва е наи слабо изразено а като работи на място вообще го няма ЩО Е ТО ????????? Хаиде някои маистор да се изкаже че ми умразна от тая дизелова голф 2ка
---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:44 ----------
По сервизна книжка пише че е карана само със SELENIA WR такова сложих и аз пък дали е хубаво незнам!!! Отделно при мен не е пукане а нещо от сорта на чък чък чък и наи силно се чува примерно на 5та по нанагорнище на 1ва е наи слабо изразено а като работи на място вообще го няма ЩО Е ТО ????????? Хаиде някои маистор да се изкаже че ми умразна от тая дизелова голф 2ка кажете как сам да си проверя дюзите не се ли продава някакъв ремонтен комплект
---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:49 ----------
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениес какво масло я караш колата ? отделно точно при пълна газ може да не са добре стегнати дюзи имаше такива случаи... чува се като пукане
Comment
Comment